EmailTwitterLinkedIn

Maatregelen coronavirus

Nederland is in de ban van het coronavirus. Ook wij van de ODNL Academie hebben er mee te maken. Op deze pagina leest u meer over ons beleid omtrent dit virus en over de consequenties voor onze opleidingen en trainingen.

[laatste update: 8 april 16.00 uur]

Gezondheid voorop

De gezondheid van cursisten, docenten en andere medewerkers is en blijft onze hoogste prioriteit. Met dat in ons achterhoofd en naar aanleiding van de adviezen van het kabinet en het RIVM, hebben we alle fysieke cursussen en trainingen tot nader order geannuleerd. 

Een passende oplossing

Omdat niemand weet wanneer we weer ‘fysiek’ les kunnen geven, zijn we de afgelopen periode druk bezig geweest met de realisatie van online lessen. Door de geannuleerde trainingen en cursussen te vervangen door les op afstand, kunnen we blijven voorzien in de opleidingsbehoeften. Inmiddels zijn we zo ver en kunnen we de volgende cursussen digitaal aanbieden:

Meer informatie over deze digitale aanpak, leest u in dit nieuwsbericht.

Incompany

Wat betreft de incompany trainingen die de komende periode gepland staan, beslissen we in overleg met de docenten en de betreffende locaties of deze wel of niet doorgaan. De ODNL Academie zorgt ervoor dat alle betrokkenen hierover tijdig bericht ontvangen. 

Inschrijven

Nieuwe cursisten kunnen zich gewoon inschrijven. Zodra de situatie het toelaat, zullen er weer klassikale bijeenkomsten op locatie plaatsvinden.

Vragen

Mocht u aanvullende vragen hebben, neem dan contact op met opleidingen@ofgv.nl of bel naar 06-20535701.

De informatie op deze pagina wordt regelmatig geüpdatet