EmailTwitterLinkedIn

Maatregelen coronavirus

Nederland is in de ban van het coronavirus. Ook wij van de ODNL Academie hebben er mee te maken. Op deze pagina leest u meer over ons beleid omtrent dit virus en over de consequenties voor onze opleidingen en trainingen.

Gezondheid voorop

De gezondheid van cursisten, docenten en andere medewerkers is en blijft onze hoogste prioriteit. Met dat in ons achterhoofd en naar aanleiding van de adviezen van het kabinet en het RIVM, hebben we alle fysieke cursussen en trainingen tot nader order geannuleerd. 

Een passende oplossing

Omdat niemand weet wanneer we weer ‘fysiek’ les kunnen geven, bekijken we momenteel alternatieve mogelijkheden zoals online lessen. Door de geannuleerde trainingen en cursussen te vervangen door les op afstand, kunnen we blijven voorzien in de opleidingsbehoeften. Hoe we dit precies gaan vormgeven en wanneer welke cursus/training digitaal wordt ingehaald, communiceren we zo snel mogelijk. Cursisten en docenten ontvangen hier uiteraard persoonlijk bericht over.

Incompany

Wat betreft de incompany trainingen die de komende periode gepland staan, beslissen we in overleg met de docenten en de betreffende locaties of deze wel of niet doorgaan. De ODNL Academie zorgt ervoor dat alle betrokkenen hierover tijdig bericht ontvangen. 

Inschrijven

Nieuwe cursisten kunnen zich gewoon inschrijven. Zodra de situatie het toelaat, zullen er weer klassikale bijeenkomsten op locatie plaatsvinden.

Vragen

Mocht u aanvullende vragen hebben, neem dan contact op met opleidingen@ofgv.nlof bel naar 06-20535701.